kattbur

kattburen blev äntligen klar idag. var tvugna att åka iväg och köpa fler buntband för att få fast nätet men klar blev den. katterna fick vara ute en sväng och dom var mer än nöjda. i helgen ska vi förhoppningsvis få tid att snickra ihop nån rejäl klätterställning åt dom också. hade en vanlig ute förut men den blev förstörd helt och hållet eftersom vi inte har tak över så nu gör vi en rejäl i trä istället. Nu lär vi ju inte i första taget behöva plocka ner den igen heller. Taket är omlagt och huset ommålat så nu kan dom få vara ute hela året som dom var förut.
som sagt så är det det bästa alternativet om man inte kan ha dom ute på "riktigt". Bild kommer ut så fort allt är klart.
I morgon bär det av till nya köpcentrat med en kompis och hennes yngsta knodd. självklart blir det en tur in till ikea och se om man kan fynda nåt. vilket man alltid kan haha.
lillskrutt har varit på ett strålande humör hela dagen. hans envisa torrhosta börjar bli bättre och bättre. lite snorig fortfarande men ändå pigg och glad. skönt att man har sluppit feber och elände.
happ.... lite hattigt och tråkigt blev det här. får se om jag har nåt roligare att skriva om i morgon.
Dagens citat
"En baby sover aldrig, den ligger bara på laddning"
over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0