sanslöst väder

Helt sjukt väder.... solen har strålat hela dagen och det har varit helt vindstilla... helt underbart... vi satt på balkongen hur länge som helst och bara njöt i solen.. jätteskönt att balkongen är på sydsidan av huset :)
Lilleman låg och sov så då passade vi på att bara göra absolut ingenting. satt och wordfeudade lite...hmmm måste var nyaste verbet... ;) sen kom hela syskonskaran över till oss och fikade.. självklart stod glass på menyn ;)
Igår snöade det ju.,.. lite kontrast... men men.
I morgon blir det BVC med Junior... väga, mäta och tyvärr sprutor också.. jag grät som en tok sist och jag gissar att jag kommer göra det nu med. usch.. även om man vet att det är för deras bästa och att dom kommer inte komma ihåg det när dom blir äldre men det smärtar oerhört i ens mammahjärta... speciellt eftersom han aldrig gör så mycket väsen av sig och man måste hålla i honom... usch.. blir helt tårögd redan.. jösses.. kommer inte bli nå bra det här inte... :( men men.. sen blir det ner på stan med syrran och köpa present till lillebror som blivit 25. Får se hur lilleman mår efter den här sprutan. hon sa att det kunde bli lite värre än med förra. Då grät han hysteriskt i en och en halv timme innan jag fick honom att sova. han hade nog ont.. blir det likadant nu så ger jag honom alvedon. Bvc tyckte man skulle undvika det och låta kroppen sköta det själv men det var jättejobbigt för honom.. vi får se helt enkelt.
skulle bli lika fint väder i morgon hörde jag... hann faktiskt rensa ena rabatten medans Junior fick sova en stund ute i vagnen... hittade coolaste spindeln... okey jag gillar verkligen inte spindlar men den här var häftig... helt illgrön :)
"Du måste ta bort spindeln för att bli av med spindelnäten"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0