vår och sommarplaner

såna finns det gott om i det här huset. sen gäller det ju bara att få sakerna gjorda också.
en av alla saker som ska göras är en mikrorenovering av husvagnen. vi har en gammal kabe från -86 som vi är väldigt nöjda med. eller ja..... mycket vill ha mer så det vore kul med en större och mer lämpad för barn men den räcker gott och väl och det blir först när vi har två barn och dom ska ha varsin säng som det blir en ny med barnkammardel.. nåja hursom... vi är som sagt nöjda men den är inte ny och det börjar bli lite småfix som ska göras. så nu har vi bestämt att vi ska fixa till lite vid själva köket.. sätta upp "fejkkakel" på väggarna under skåpen och så ska toan fixas. där ska det bytas ut handfat och skåp och så ska det upp nya våtrumstapeter och nåt ska göras åt golvet. efter många år i färgbranchen vet jag att måla på plast är inte det lättaste och blir inte så hållbart men vi ska nog dra en rövare.. hade golvet varit slätt hade det varit lättare men det är som stora upphöjda bubblor på det. Golvet är dessutom orangebrunt och det är ju inte så snyggt att ha kvar det.. men vi får se... bilder kommer läggas upp så fort vi sätter igång.. tänkte dra hem vagnen så fort det är lagligt att köra med sommardäck ;)
fix med båten är det också men det får vänta tills hon ligger i... man får väl ta lite i taget när man är ute. skulle behöva göra nåt åt skrovet men vi får se vad vi hinner.. kanske kör några helger med helfix av den innan hon ska i... vi får se.
sitter och googlar lite och kollar hur folk har gjort med sina vagnar... riktigt kul att se faktiskt.. många smarta kreativa lösningar.. synd bara att man måste tänka på att det inte får bytas ut nåt lätt mot allt för tungt bara. men det blir nog bra i slutändan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0